Dhyani

Mijn naam is Dhyani, Anita Handels, geboren in 1961.

‘Dhyani’ komt uit het Sanskriet en betekent: ‘meditatie in ieder moment’; een reminder om present te zijn in het hier-en-nu.
Vanuit deze aanwezigheid begeleid ik anderen met veel plezier bij hun vragen en uitdagingen op het levenspad.

Ik verwonder mij telkens weer over de antwoorden die in ieder mens aanwezig zijn.

Mijn werkwijze en visie zijn gebaseerd op het werk van de spirituele meester Osho. Maar ook het werk van Pantanjali, Deepak Chopra, Mooji, Almaas en Adyashanti vormen dagelijks een grote bron van inspiratie.

 

Na ruim 20 jaar werkzaam te zijn geweest in de automatiseringsbranche gooide ik in 2006 het roer helemaal om, startte Body Mind in Balance en werd lid van het team van de Rebalancing opleiding, school voor lichaamswerk en bewustzijn om daar vervolgens 10 jaar deel van uit te maken.

Na afronding van diverse opleidingen op gebied van bewustwording en de opleiding tot Rebalancer ben ik gestart met de praktijk van Body Mind in Balance. Hierin ligt mijn drijfveer en passie voor het lichaamswerk. Door het lichaam als ingang te nemen en te benaderen met bewuste en liefdevolle aandacht is de geschiedenis van mijn leven in een heel ander licht komen te staan.

 

Kenmerkend voor mijn aanpak is de spontaniteit, openheid, rust, zorgvuldigheid en helderheid. Mijn deskundigheid is het bieden van ondersteuning om vanuit evenwicht het leven vorm te geven.

“The body is the door, the stepping stone on the spiritual path of a seeker”
Osho