Zomerretraite 24 juni – 1 juli Corfu

Zomerretraite 24 juni – 1 juli Corfu

Deze zomerretraite is toegankelijk voor ieder die zichzelf wil exploreren voorbij hetgeen we al van onszelf kennen. Het is een uitnodiging om contact te maken met je diepste kern, namelijk die van licht en liefde.

Juist in deze periode van verandering, chaos en onzekerheid die gaande is in de wereld is het van belang om je te verbinden met je eigen kern en je licht te laten stralen. De agressie en terreur die we via TV beelden zien komen voort uit angst en onwetendheid. Angst is de afwezigheid van liefde en alleen het licht kan het donker doen oplossen. In de kern zijn we allemaal hetzelfde en beschikken we over donkere en lichte kanten. Het gaat echter erom waar je zelf de focus aanbrengt, want datgene wat je aandacht geeft, wordt groter.

Om tot je kern van licht en liefde te komen is er bij wijze van spreken “werk aan de winkel!”. Een paradox waarbij meditatie de belangrijkste sleutel vormt. We zullen dan ook tijdens deze retraite van diverse meditatievormen gebruik maken. Daarnaast zijn o.a. lichte yoga, aanraking, dansen en wandelen onderdeel van het programma om ons op een diepere laag te verbinden met onszelf en met elkaar.

Wanneer we onze ware natuur, onze essentie ontdekken, zijn we thuis.

Thuis gekomen, is het vredig, licht en stil.

Deze verworven vrijheid in verbinding doet je licht stralen…

Omgeven door de prachtige natuur van het Griekse eiland Corfu maakt deze week tot een bijzondere, inspirerende en waardevolle ervaring die je leven blijvend verrijkt.

Be the Light You Are
an invitation to follow the way of your heart

Wanneer

Aanvang
Zaterdag 24 juni 2017 na het diner. De dagen erna bestaan uit +/- 4 uur programma per dag.  ’s Middags is er veel vrije tijd om te lunchen, naar het strand te gaan, te lezen of net zoals de Grieken, siësta te houden.

Vertrek
Zaterdag 1 juli 2017. Het is natuurlijk ideaal om er nog een week vakantie aan vast te knopen. Informeer naar de kortingen bij een langer verblijf.

Verblijf

Tijdens de retraite verblijf je in een traditioneel Grieks appartement met twee 2-persoons kamers van Alexis Zorbas. Dit prachtige centrum onder de bezielende leiding van Anadi en Pari bestaat inmiddels 26 jaar en trekt ieder jaar vele bezoekers die zich hier ‘thuis voelen komen’.  Zie: www.alexiszorbas.com

Aanmelden en kosten

Er is plaats voor 14 deelnemers.

Aanmelden retraite
dhyani@bodymindinbalance.com of bel 06-44504246 voor meer informatie. Vermeld je volledige naam, adres en telefoonnummer.

Kosten retraite: € 340,-

Aanmelden verblijf:
info@zorbas-travel.de / 0049 (0)89-649622829 in Duits of Engels.

Kosten logies: € 490,- 2 pers.kmr. (toeslag 105,- voor 1-pers.kmr). Prijzen zijn inclusief een uitgebreid ontbijtbuffet en een fantastisch vegetarisch dinerbuffet.

Totale kosten retraite: € 830,- excl. vlucht en reiskosten.

Boeken vlucht en vervoer naar Alexis Zorbas:
www.zorbas-travel.de

Wanneer je liever zelf je vlucht boekt, (gunstige tickets via www.tuifly.com) houdt dan rekening met de aankomst- en vertrekdag op zaterdag.